nedelja, 11. oktober 2015

Vabilo na zbor članov Društva študentov vodarstva in na volitve novih članov izvršnega odbora.

Januarja 2016 bo minilo skoraj dve leti od kar je vodenje DŠV-ja iz rok ustanovnega vodstva, prevzel sedanji izvršni odbor. Zato je znova prišel čas za zbor članov društva, ki se bo odvijal 9. novembra 2015 ob 16. uri v predavalnici H-10 na Hajdrihovi 28.

Na zboru bodo glavna točka dnevnega reda volitve članov izvršnega odbora za mandat naslednjih dveh let (za obrazce za kandidaturo glej spodnji PDF).

Člani trenutnega izvršnega odbora Tanja Tofil (predsednica), Tilen Koranter (podpredsednik), Anita Turk (blagajničarka) in Manca Petek (tajnica) na tem mestu sporočamo, da na novembrskem zboru članov ne bomo ponovno kandidirali za mesta v izvršnem odboru za mandat naslednjih dveh let. Vsi smo v zaključnih fazah študija vodarstva, zato smo mnenja, da je čas, da nove vodstvene funkcije prevzamejo mlajše generacije. Predvsem tu apeliramo na člane, ki ste že do sedaj aktivno sodelovali pri organizaciji dogodkov v okviru Društva študentov vodarstva.

Razlog, da smo se za sklic zbora članov društva, odločili dva meseca pred zaključkom dve letnega mandata je, da bomo s tem omogočili lažji prevzem funkcij in bomo bivši člani izvršnega odbora dlje časa na voljo za pomoč novim članom. V januarju se tako sedanja predsednica kot tajnica odpravljata na študijsko izmenjavo v tujino, kar pa bi utežilo urejanje birokratskih zadev ob menjavi predsedstva.

Tanja, Anita, Manca in Tilen obljubljamo, da bomo tudi po 9. novembru še vedno aktivno sodelovali pri organizaciji dogodkov DŠV-ja, seveda v kolikor nam bo to dopuščal čas in temu ne bo nasprotovalo novo vodstvo :)

Lep pozdrav,
izvršni odbor DŠV

Ni komentarjev:

Objava komentarja